TRATAMENTUL OCHILOR

Ochii nostri sunt primul lucru pe care il observa cei din jurul nostru. Datorita procesului de imbatranire s-ar putea sa aratam mai obositi, uneori cu zone intunecate sub ochi care au tendinta sa nu mai dispara iar liniile de expresie provocate de zambet se aprofundeaza. Toate aceste lucruri fac parte din procesul natural de imbatranire. Totusi daca dorim sa corectam aceste imperfectiuni se pot face usoare corectii care va pot reda aspectul proaspat si relaxat al zonei perioculare.

tratamentul OCHILOR dermalift

Ochii – frumusetea care poate fi vazuta

Usoare tratamente aplicate zonei perioculare pot obtine rezultate impresionante.

Semnele imbatranirii precum si anumite imperfectiuni genetice pot fi reduse semnificativ.

Cu ajutorul tratamentelor de ultima generatie putem sa iti redam frumusetea naturala a zonei perioculare.

Este important s-ma identificam impreuna un tratament care vi se potrivește și scoate în evidență frumusețea naturală a ochilor dumneavoastra.

TRATAMENTUL ZONEI OCHILOR

Unele persoane au santurile lacrimale pronuntate inca de la o varsta frageda datorita unei predispozitii genetice si pot fi accentuate de vasele de sange observate prin transparenta pielii rezultand un aspect obosit si trist. Ca urmare, aceste persoane sunt adesea considerate a fi mai in varsta decat sunt in realitate.

In aceste situatii umplerea tintita a acestor zone cu acid hialuronic fluid care este bine adaptat pielii subtiri din aceasta regiune duce la o imbunatatire vizibila. Zona de sub ochi devine mai luminoasa, mai supla si cu aspect proaspat.

PROCEDURI RECOMANDATE

Procedura cu acid hialuronic

„Dark Circles” – zonele intunecate din jurul ochilor ne creeaza un aspect obosit si stresat. Aparitia acestui efect nedorit este atribuita procesului natural de imbatranire, predispozitie genetica, factori de mediu. Aceasta problema poate fi redusa in mod substantial prin combinarea tratamentelor intr-o maniera personalizata scopul nostru fiind pastrarea unui aspect natural.

PROCEDURI RECOMANDATE

Ridurile dinamice provocate de zambet sunt atragatoare si naturale. Cu toate acestea uneori sunt atat de accentuate incat simtim nevoia sa le corectam. Se apeleaza la tratamente care vor pastra aspectul natural al pielii. Fara vreo interventie chirurgicala este posibil sa prevenim imbatranirea sau chiar sa restabilim un aspect mai proaspat si mai tanar.

Avem la dispozitie diverse metode pentru corectarea asa numitelor riduri „crow’s feet” sau a altor riduri din jurul ochilor, a cearcanelor, iar acestea sunt adesea folosite in combinatie pentru a obtine un rezultat final natural.

PROCEDURI RECOMANDATE

Sprancenele frumos arcuite ne fac sa parem mai atractive si mai prietenoase. Din pacate acest lucru nu il avem intotdeauna de la natura sau sprancenele coboara odata cu procesul de imbatranire iar ochii pot arata mai mici. Utilizarea toxinei botulinice face posibila relaxarea muschilor care determina pozitia sprancenelor cu scopul de a le arcui. Acidul hialuronic poate restabili volumul in special partea laterala a sprancenelor rezultatul final constand in sprancene mai pline, mai arcuite si mai atractive. Pentru a obtine un aspect natural se recomanda combinarea tratamentelor adaptate intr-un mod personalizat.

PROCEDURI RECOMANDATE

TE ASTEPTAM IN CLINICA NOASTRA

Dermalift Medical Spa – Clinica dermatologie si estetica medicala
Telefon: 0749 081 172
Email: dermaliftspa@gmail.com
Web: www.dermalift.ro

tratamentul buzelor dermalift