TRATAMENTUL BUZELOR

Buzele reprezinta o caracteristica importanta a fizionomiei noastre si totodata a imaginii noastre. Fiecare individ este unic, prin urmare expertul trebuie sa creeze forma si volumul ideal fiecarei persoane. De multe ori avem de-a face cu persoane care sufera din cauza unui defect sau a unei asimetrii la buze sau pur si simplu procesul de imbatranire isi pune amprenta si asupra buzelor modificandu-le forma, volumul si gradul de hidratare. Indiferent de motivul pentru care va doriti aceasta modificare  trebuie sa stiti ca armonia buzelor voastre poate fi reconstruita usor si in siguranta cu ajutorul acidului hialuronic.

tratamentul buzelor dermalift

Pentru un zambet perfect

Buzele pline au fost asociate cu tineretea si frumusetea de sute de ani, in mai toate culturile, sunt dorite dintotdeauna, indiferent de varsta si sunt considerate un semn de tinerete si un standard de senzualitate.

Fara sa ne dam seama ele  dezvaluie cate un pic din persoanalitatea noastra si constituie unul dintre lucrurile pe care barbatii il admira la o femeie.

Tratamentul cu acid hialuronic poate face conturul buzelor mai proeminent sau poate creste volumul lor obiectivul fiind crearea unui aspect natural, bine proportionat cu fata. Dupa o consultatie preestetica se poate efectua tratamentul.

Efectul este imediat si dureaza in medie intre 6 si 12 luni.

OPTIUNI TERAPEUTICE PENTRU BUZE

In jurul buzelor se pot forma riduri datorita miscarii constante a muschiului orbicular al gurii, pierderea hidratarii, expunerea la soare sau fumatul.( „barcode” sau „smoker’s” lines )

Pentru netezirea liniilor fine din jurul buzelor poate fi folosit un acid hialuronic foarte fin iar pentru cele mai profunde se pot combina alte terapii ( radiofrecventa nanofractionata VIVA,  peeling chimic, mezoterapie injectabila, mezoterapie fractionata, laser…)

In cazul buzelor subtiri aplicarea acidului hialuronic face posibila cresterea volumului general al buzelor sau doar a anumitor parti, imbunatatind intreaga forma a gurii. Marimea depinde de structura individuala si de forma fetei. De multe ori  „philtrum columns” ( coloanele verticale care coboara de la nas la mijlocul buzei superioare ) sunt tratate pentru a imbunatati aspectul de ansamblu.

Prin tratarea conturului buzelor putem obtine o forma mai definita si mai frumoasa a buzelor arcuind zonele centrale in special cea a buzei superioare pentru un aspect senzual.

Coboara de la colturile gurii pana la linia mandibulara demarcand barbia si creeaza impresia de tristete si resemnare.
Ele pot fi tratate cu substante de umplere ( acid hialuronic, Radiesse ). Daca sunt foarte pronuntate un tratament simultan de volumizare in regiunea obrajilor poate fi adesea necesar. Combinarea substantelor de umplere cu alte proceduri estetice poate fi luata in calcul. Se poate efectua si un tratament cu toxina botulinica pentru relaxarea muschilor coboratori ai colturilor gurii.

TE ASTEPTAM IN CLINICA NOASTRA

Dermalift Medical Spa – Clinica dermatologie si estetica medicala
Telefon: 0749 081 172
Email: dermaliftspa@gmail.com
Web: www.dermalift.ro

tratamentul buzelor dermalift