De ce Profhilo ?

Este Biocompatibil – Se compune dintr-un acid hialuronic cu cel mai înalt grad de puritate produs prin biofermentare.
Oferă siguranţă – datorită purității sale ridicate și absenței aditivilor, PROFHILO® oferă o mai mare siguranță și, prin urmare, efecte secundare reduse.
Este eficient – tehnologia brevetată de PROFHILO® oferă un efect prelungit.

Lanțurile de acid hialuronic cu mase moleculare diferite incluse în PROFHILO® sunt conectate pentru a prezenta caracteristicile structurale unice ale produsului. Această tehnologie a complecșilor hibrizi stabilizaţi din acidul hialuronic pune la dispoziție o concentrație de 64 mg de acid hialuronic într-o seringă preumplută de 2 mg. Doar 5 puncte de injectare sunt necesare pentru a asigura procedurii un confort maxim.

De ce bioremodelare dermică profhilo

Află mai multe despre Bioremodelare dermică Profhilo !

Prețul și alte detalii despre acest tratament accesând butonul de mai jos

Click aici !

PROFHILO® poate fi utilizat oriunde la nivelul corpului dar rezultate remarcabile au fost obținute la nivelul gâtului, decolteului și mâinilor. Spre deosebire de substanțele clasice de umplere care sunt crosslinkate utilizând agenți chimici, Profhilo este stabilizat termic și conține acid hialuronic cu greutate moleculară înaltă și joasă. Fracțiunea cu greutate moleculară joasă este responsabilă de hidratare și refacerea rețelei de colagen și elastină, iar componenta cu greutate moleculară înaltă reface structura pielii.
PROFHILO® este noul aliat împotriva îmbătrânirii, ce hrănește celulele dermice și restabilește fermitatea pielii, cu un efect prelungit.

Bioremodelarea poate fi observată în doar două sesiuni de tratament separate la patru săptămâni interval. Pentru menținerea rezultatelor tratamentul poate fi repetat de 1-2 ori pe an.

Dupa injectare poate fi observată o ușoară înroșire și denivelare a zonei injectate care va dispărea în câteva ore.

Îmbunătățirile pot fi observate progresiv în primele zile după tratament, rezultatul final constatându-se după patru săptămâni. Pielea va fi mai hidratată, va avea o structură sănătoasă, ridurile fine se îmbunătățesc, per ansamblu un aspect întinerit.

bioremodelare dermica profhilo
bioremodelare dermica profhilo

Programare Dermalift Spa
Dr. Raluca Pop
Estetică medicală
Mobil: 0749 081 172

Dermalift Medical SPA