TRATAMENTUL FRUNTII SI A TAMPLELOR

In raport cu pozitia muschilor nostri faciali mai devreme sau mai tarziu vor aparea ridurile de expresie la nivelul fruntii si intre sprancene. Aceste riduri ne fac sa parem suparati, indispusi, iritati chiar si atunci cand acesti muschi sunt relaxati. Tratamentul treimii superioare a fetei cu toxina botulinica este foarte sigur si eficient.

Tratamentul treimii superioare a fetei cu toxina botulinica este foarte sigur si eficient. Toxina botulinica este un relaxant muscular astfel aspectul si expresia fetei nu trebuie sa fie „blocat” sau „paralizat” ci doar „relaxat”. Prin urmare dozele de neuromodulator sunt planificate in functie de puterea de contractie a muschilor. Rezultatul tratamentului este vizibil dupa cateva zile iar in functie de zona tratata si de doza utilizata rezultatele se mentin intre 3-6 luni.

tratamentul buzelor dermalift

Netezeste ridurile cu acid hialuronic

Injectarea de acid hialuronic dupa toxina botulinica poate fi foarte utila in tratamentul ridurilor profunde. Acest lucru se intampla atunci cand  se repeta constant miscarile de expresie si pielea isi pierde atat hidratarea cat si fibrele tesutului conjunctiv iar acel defect de „crapatura” in piele persista si atunci cand muschii sunt relaxati.

Dr. Raluca Pop combina procedurile pentru a obtine un efect natural si de lunga durata.

PROCEDURI RECOMANDATE

Procedura cu acid hialuronic

TE ASTEPTAM IN CLINICA NOASTRA

Dermalift Medical Spa – Clinica dermatologie si estetica medicala
Telefon: 0749 081 172
Email: dermaliftspa@gmail.com
Web: www.dermalift.ro

tratamentul buzelor dermalift