Tratamentul ridurilor cu Radiesse

Radiesse este utilizat pentru injectarea in piele in vederea corectarii linilor faciale, a ridurilor si cutelor si pentru modelarea conturului facial, obtinandu-se astfel reconstructia frumusetii naturale.

Tratamentul cu radiesse stimuleaza productia naturala de colagen in tesuturile faciale si creste volumul pielii. Cu varsta, scade continutul de colagen al pielii ce ii confera volum, flexibilitate si rezistenta. Pierderea elasticitatii si a volumului determina aparitia ridurilor, liniile faciale si relaxarea pielii diminuand aspectul tineresc al acesteia

Radiesse lucreaza prin crearea unei baze de calciu microsferic ce sprijina si stimuleaza cresterea de colagen propriu. Hidroxiapatita de calciu este un constituent natural de os astfel incat nu va fi nevoie sa se efectueze niciun test de alergie. Radiesse face mai mult decat sa completeze temporar faldurile faciale si ridurile, el reface „fundatia” pielii si reface look-ul tineresc fara riscurile asociate unui implant permanent. Putem spune despre radiesse, tehnic vorbind, ca este mai mult un „implant” decat un filler de umplere.
Radiesse nu necesita testari de alergie inainte de tratament. Injectiile cu radiesse se realizeaza fara anestezie locala injectabila, ci doar cu anestezie de contact deoarece continutul seringii se amesteca cu un anestezic numit lidocaina.

Durata tratamentului cu Radiesse

Aprox. 10 min, tratamentul fiind scurt si nedureros. Radiesse-ul injectat are efect intre 12-24 luni in functie de cantitatea si zona injectata, dupa care e necesar un nou tratament.

Dupa tratament

Reintoarcerea la activitatile cotidiene este imediata. Se recomanda aplicarea de gheata pe locul injectat.

Efecte secundare

Toate efectele secundare care pot aparea, edeme locale, roseata, vanatai si senzatie de mancarime sunt normale si dispar in cateva zile.

Tratarea zonelor cheie ale fetei cu Radiesse poate duce la efecte excelente de lifting. Re-volumizarea zonelor cheie (cel mai frecvent obraji, linia maxilarului si barbia) poate rezulta intr-un efect de sinergie care reface armonia zonei superioare, mediane si inferioare a fetei. In special reumplerea planurilor mai profunde ale zonei mediane a fetei exercita un efect de lifting vital asupra zonei inferioare a fetei si ajuta la corectarea pliurilor nazolabiale mai profunde.

In plus, Radiesse poate fi utilizat pentru a corecta deficitele excesive de volum care pot aparea din cauza unei lipoatrofii faciale sau pierderii de volum pe maini legata de varsta.