AQUAGOLD fine touch

MICROTOX – The Golden Cocktail – unul dintre cele mai populare tratamente în rândul vedetelor de la Hollywood.

Celebritățile vor să își păstreze mobilitatea feței și ușoarele riduri superficiale dar în același timp să arate tinere odata cu trecerea anilor. Astfel apeleaza la acest tratament MICROTOX sau BABY BOTOX.

Se creează  un cocktail personalizat pentru fiecare pacient în parte, care va conține toxină botulinică, acid hialuronic fin, skinbooster și vitamine. Pielea devine mai întinsă, relaxată, fina, cu aspect radiant dar care își păstrează mișcările naturale ale mușchilor feței.

Nu toata lumea dorește acel aspect de „înghețat” al toxinei botulinice ci un aspect natural ca și cum s-ar fi intors dintr-o vacanță exotică.

Kim Kardashian este una dintre vedetele care a îndrăgit această procedură și a apelat la ea înaintea aparițiilor pe covorul rosu.

AQUAGOLD Fine Touch

Aquagold fine touch este un sistem brevetat de microneedling placat cu Aur 24 Karate, care perfuzează în piele soluții personalizate , cu ajutorul micro-acelor , care penetreaza dermul. Acest aplicator de unică folosință conține un rezervor care poate fi umplut cu cocktail-uri adaptate nevoilor specifice fiecărui pacient ( vitamine, enzime, toxină botulinică, acid hialuronic, factori de creștere pentru reînoirea celulară și substanțe depigmentante ).

Tratamentul este rapid, fără timp de recuperare, livrând mai multe injecții simultan, într-o manieră eficientă  și cu minim de disconfort, acele fiind subțiri ca firul de păr. Una din întrebuințările avantajoase ale acestui dispozitiv este utilizarea toxinei botulinice sub formă Mesobotox cu rezultate spectaculoase asupra ridurilor fine din jurul ochilor și gurii, precum și a porilor dilatați, a cicatricilor și a laxității cutanate.

Avantajele AQUAGOLD :

netezește ridurile și crește tonusul pielii

reduce porii dilatați și producția de sebum

îndepartează petele pigmentare

reduce cicatricile post acneice

oferă luminozitate și strălucire tenului

Zonele tratabile:

față

zona periorală și perioculară

gât

decolteu

mâini

Video demonstrativ pentru AquaGold fine touch

AQUAGOLD fine touch oferită de Dermalift Spa Oradea