TRATAMENTUL OBRAJILOR SI A SANTURILOR NAZOGENIENE

Ce se intampla atunci cand obrajii incep sa se lase, sa isi piarda rotunjimea iar pliurile nazogeniene se accentueaza?

Pierderea volumelor faciale face ca obrajii sa devina aplatizati si cutele nazogeniene sa se adanceasca. Se pot umple aceste cute dar fata continua sa arate obosita din cauza pierderii tesuturilor moi in special de la nivelul obrajilor.

tratamentul buzelor dermalift

Restabilirea volumelor faciale si tratamentul ridurilor

Pentru a obtine un aspect armonios trebuie refacut triunghiul fetei. Pentru  majoritatea persoanelor „frumusetea” este perceputa ca o simetrie perfecta a fetei. Idealul de frumusete mai urmeaza o regula suplimentara „Golden Ratio” ce masoara raportul dintre latimea si lungimea fetei, buza superioara si inferioara distanta intercantala,etc.

Prin utilizarea diverselor metode de tratament non-chirurgicale urmarim pastrarea triunghiului facial in pozitie verticala si obtinerea unui aspect natural. Tratamentul se bazeaza pe preparate injectabile care vor netezi ridurile dar vor pastra naturaletea.

Liftingul facial lichid – „liquid facelift” reface conturul tineresc al fetei fara bisturiu.

Folosind substante volumizatoare si de conturare bazate pe acid hialuronic si cristale de hidroxiapatita de calciu este posibil nu doar sa umplem ridurile ci sa restabilim forma de V a conturului fetei. Obrajii vor fi din nou rotunjiti iar santurile nazogeniene si  linia mandibulara vor fi netezite. Ridurile profunde vor fi tratate suplimentar prin umplere cu acid hialuronic.

In clinica noastra folosim mai multe variante de acid hialuronic cu grade diferite de vascozitate potrivite pentru fiecare zona.

TE ASTEPTAM IN CLINICA NOASTRA

Dermalift Medical Spa – Clinica dermatologie si estetica medicala
Telefon: 0749 081 172
Email: dermaliftspa@gmail.com
Web: www.dermalift.ro

tratamentul buzelor dermalift