Radiofrecvență tripolară

Radiofrecvența tripolară este una din tehnicile cele mai eficace în tratarea îmbătrânirii cutanate, remodelajul facial și corporal și al tratamentului relaxării cutanate.

Undele de înaltă frecvență încălzind piele în profunzime provoacă la nivelul dermului o contracție a fibrelor conjuctive ( colagen, elastină, etc.) care vor întinde pielea.

Concomitent cu contracția fibrelor de colagen are loc și drenajul grasimilor din celule groase. Efectul regenerator și liftant al tratamentelor de RFT vor conduce la corectarea relaxării cutanate a ovalului fetei cu reducerea profunzimii ridurilor de la coada ochiului(„labă de gâscă”) și netezirea obrajilor sau a altor zone tratate.

Nu există efecte secundare și rezultatele se văd de la prima ședință. Remodelajul zonei tratate se continuă timp de mai multe luni după oprirea tratamentului.

Se recomanda în medie 6-8 sedințe cu interval de 7-14 zile. În cazul unor afecțiuni importante ale pielii sau la vârste mai inaintate este posibil ca numărul sedințelor necesare pentru obținerea rezultatelor dorite să fie de 10-14.

Pentru întreținere se recomandă câte o ședință la 2-3 luni.

Tratamentul este foarte plăcut producând o încălzire a zonei de tratat, care generează o relaxare psihică deosebită cu stare de bine general.

Radiofrecventa tripolara

Cum funcționează Radiofrecvența tripolară?

Tehnologia folosită produce o energie nedureroasă, concetrată și optimă pentru radiofrecvență la nivelul dermei și la straturile de grăsime subcutanată. Energia controlată este furnizată prin intermediul a trei sau mai mulți electrozi și este limitată la zona de tratare. Frecvența încălzește simultan și omogen straturile superficiale (dermale) și cele profunde (hipodermice). Această tehnologie are ca rezultate vizibile imediate și este sigur să folosiți pentru tratarea liniilor fine și a suprafețelor foarte delicate ale feței, fără a provoca daune sau dureri.