Intraceuticals-Cunoscut in toata lumea ca “tratamentul Madonnei”, sistemul de infuzie de oxigen hiperbar si seruri pentru reintinerirea faciala este folosit de numeroase vedete internationale in cele mai exclusiviste clinici si saloane de infrumusetare din lume pentru mentinerea calitatii tenului si reintinerire.Intraceuticals

Este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor, care inlocuieste traditionalele tratamente minim invazive precum toxina botulinica, acidul hialuronic sau pentru a prelungi efectul acestora. Concentreaza oxigenul din aer pe care il purifica si il inmagazineaza sub presiune iar apoi este administrat direct in piele, la o presiune de 3 atmosfere, fara a traumatiza pielea.

Procedura este nedureroasa, efectul este imediat si nu necesita timp pentru recuperare.

Tratamentul Madonnei sau Intraceuticals

este unicul tratament care face posibila introducerea acidului hialuronic, a ceaiului verde, a vitaminelor A,D,E, aloe vera, si atoxilina in cele mai profunde straturi ale dermului cu ajutorul unui aparat ce produce oxigen hiperbar.

Aceasta tehnologie cunoscuta sub numele de tratamentul Madonnei duce la o hidratare superioara dar se pot face tratamente specifice cum ar fi : tratament antiacneic, de albire, rejuvenare sau antirid.

Indicatii tratament :

  • ridurile fine de pe obraz
  • ridurile fine din jurul ochilor
  • ridurile fine din jurul gurii

raspund inca de la prima sedinta de tratament observandu-se ameliorarea texturii pielii, reducerea dimensiunii porilor, ameliorarea acneei.

Tratamentul Madonei se face in 6 sedinte consecutive la interval de 1 saptamana fiind recomandat ulterior cate un tratament pe luna pentru intretinere.