Masca cu terapie LED

Ce este fotorepia LED ?

Beneficiile terapeutice ale luminii LED, denumita si terapie cu laser de joasa intensitate sunt bine cunoscute de cateva decenii. Fotonii generati sunt absorbiti de cromoforii moleculari foto-acceptori din tesuturi, promovand activitatea metabolica a celulelor. Acest sistem cu utilizare multipla in ingrijirea pielii, utilizat de numeroase celebritati din toata lumea, find subiect al multor conferinte de presa, omniprezent in jurnalele mondene. Spectrum Mask: masca terapeutica cu lumina functioneaza in baza emiterii unei o combinatii precise de lumina LED, cu diferite lungimi de unda, pentru a trata in mod complet si eficient problemele tenului.
Culoarea luminii este un factor important în tratamentul anti-ageing sau anti-acneic. Lumina roșie, cu o lungime de undă de 630 nm, stimulează producerea de colagen, și astfel determină creșterea elasticității pielii și îmbunătățește textura acesteiaLumina albastră (460 nm) inhibă procesul inflamator și are rol anti-microbian, distrugând astfel bacteriile care întrețin acneea. Lumina roz (830 nm) aparține spectrului apropiat de infraroșu, accelerează regenerarea colagenului și promovează activitatea tisulară.
O ședință de tratament cu masca LED durează 20 minute și este ideală pentru a conferi tenului luminozitate, o textură fină, uniformă, și pentru a ameliora erupțiile acneice înainte de evenimente. Pentru efecte anti-ageing de durată și în tratamentul acneei sunt necesare câteva ședințe, la interval de 1-2 săptămâni. Complet non-invazivă, terapia cu masca LED este nedureroasă și foarte bine tolerată de pacienți.

Curent galvanic

Imbunatateste circulatia sanguina si drenajul limfatic, curata pielea de impuritati.
Un aspect important al tratamentului cu curent galvanic este combinarea acestuia cu masca de hidrogel. Aceasta masca este pe baza de apa și ingrediente strict naturale, care sunt introduse în piele cu ajutorul curentului galvanic. Proprietatea fundamentala a acestui curent de intesitate extrem de joasa este deschiderea porilor, fapt ce faciliteaza penetrarea si absorbtia ingredientelor active in straturile profunde ale dermului.

Masca de hidrogel, datorita proprietatilor sale revitalizante, poate fi folosita și in curatarea zilnica a pielii, fara aplicarea curentului galvanic, insa in combinatie cu acesta se intensifica si se scurteaza procesul de detoxifiere si curatare.

Beneficiile curentului galvanic:

→ Stimuleaza nutritia intracelulara

→ Curata si detoxifica pielea

→ Tonifica muschii faciali si reduce aspectul ridurilor si liniilor fine

→ Atenueaza simptomele foto-imbatranirii