Rezultate de lungă durată și aspect natural

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră își pierde în mod inevitabil, aspectul tineresc .

Astăzi, semnele și simptomele procesului natural de îmbătrânire pot fi reduse prin înlocuirea acidului hialuronic pierdut în mod natural, cu un nou produs revoluționar-Belotero. Secretul produselor Belotero constă în adaptabilitatea lor optimă la nevoile individuale, rezultând un aspect natural. După injectare, produsul se integrează uniform în propriile țesuturi dermice și îmbunătățește subtil contururile faciale. În plus, gama Belotero rehidratează pielea pentru un aspect radiant. Unul dintre marile avantaje ale familiei Belotero este că efectele, în funcție de produse, sunt de lungă durată, între 9 și 18 luni, dar nu sunt permanente!

Produsul Belotero umple instantaneu pielea și netezește ridurile de pe fața ta. Datorită formulei sale speciale, gama Belotero se integrează cu ușurință în piele, fără a perturba contururile tale naturale și fără a afecta expresiile faciale.

Gama de produse cu acid hialuronic Belotero se integrează omogen într-un regim anti-îmbătrânire care sporeşte încrederea şi siguranţa de sine. Aceasta are un design inteligent pentru o soluţie estetică avansată adaptată cu rezultate naturale şi predictibile pentru încrederea şi satisfacerea optimă a pacientei. Belotero este o opţiune de tratament ideală pentru obţinerea unor rezultate eficiente atunci când dorești o rehidratare profundă şi o piele mai fermă. Produsele Belotero pot fi utilizate individual sau în combinaţie pentru a personaliza o soluţie estetică pentru fiecare pacientă în funcţie de necesităţile structurale şi funcţionale ale pielii.

De ce are nevoie pielea ta?

  • ELASTICITATE – pentru susţinere optimă a ţesutului
  • COEZIVITATE – pentru integrare excelentă în ţesut
  • PLASTICITATE – pentru maleabili- tate excelentă la model şi formă

tratament acid hialuronic belotero oradea

Tratament acid hialuronic-cea mai folosita substanta de umplere atat pentru stergerea ridurilor cat si pentru remodelajul volumetric al fetei si corpului.

Acidul hialuronic – componenta prezenta in mod normal la nivelul pielii. Este un polizaharid ce se afla in matricea extracelulara din multiple tesuturi umane. 50% din totalul acidului hialuronic se gaseste in piele, avand capacitatea de a-si mari astfel volumul( poate absorbi de 100 de ori greutatea sa in apa).

Acidul hialuronic sufera o metabolizare din partea organismului iar dupa un timp dispare din locul in care a fost injectat, astfel ca umplerile trebuie repetate periodic dar are avantajul de a fi cea mai sigura substanta de umplere.

Indicatii tratament acid hialuronic :

  • corectarea ridurilor nazogeniene
  • conturarea buzelor
  • marire buze
  • corectarea cearcanelor
  • volumizarea pometilor
  • corectarea asimetriilor faciale

Tratamentul este sigur si eficient fiind relativ lipsite de efecte secundare, utile pacientilor care doresc sa arate mai tineri insa fara a apela la procedee chirurgicale majore.

Marire buze

– este o procedura care utilizeaza produse sintetice sau biologice si uneori interventii chirurgicale pentru restructurare si modelare. Complexitatea interventiilor variaza de la caz la caz, consultatia de specialitate fiind singura capabila sa stabileasca cea mai buna metoda de tratament pentru fiecare pacient in parte.

Tratament acid hialuronic.Marire buze.