REVITALIZAREA PIELII

Tratamentele de reimprospatare a pielii bazate pe acid hialuronic inapoiaza hidratarea pierduta. Prin tratamentele oferite dorim sa mentinem suprafata pielii dvs. tanara si neteda.

Ridurile nu se pot dezvolta atat de puternic, elasticitatea pielii va fi pastrata iar expresia faciala si proportiile nu vor fi afectate de aceste tratamente. Aceste tratamente sunt excelente pentru restabilirea hidratarii si tonusului pielii gatului, decolteului si mainilor.

Pielea noastra este formata din mai multe randuri de celule. Stratul superficial, epiderma se reinoieste in mod constant iar straturile de celule moarte se descuameaza. Dermul este principalul responsabil pentru elasticitate.

tratamentul buzelor dermalift

Acesta contine fibrele de colagen, elastina, acidul hialuronic, care scad odata cu inaintarea in varsta. La varsta de 50 de ani mai avem doar jumatate din rezervele noastre initiale de acid hialuronic.

Concluzia: pielea isi pierde hidratarea, stralucirea, fermitatea si elasticitatea. Acest lucru duce la formarea ridurilor si a pielii lasate. Cremele apicate pe suprafata pielii nu pot patrunde in straturile profunde in timp ce subtantele de biorevitalizare sunt injectate direct in derm. Pielea devine hidratata si stralucitoare.

PROCEDURI RECOMANDATE

TE ASTEPTAM IN CLINICA NOASTRA

Dermalift Medical Spa – Clinica dermatologie si estetica medicala
Telefon: 0749 081 172
Email: dermaliftspa@gmail.com
Web: www.dermalift.ro

tratamentul buzelor dermalift