DERMATOLOGIE CLASICA

Multitudinea de modificari ce pot apare la nivelul tegumentului, mucoaselor (conjunctivala, orala, genitala) sau a unghiilor, aspectul inestetic al acestora si persistenta lor in ciuda diferitelor tratamente oferite de catre medici de alte specialitati, duc la cronicizarea acestora iar temporizarea unui diagnostic corect influenteaza in mod negativ evolutia si prognosticul.

Pentru a diagnostica corect diferite leziuni care apar la nivelul pielii este nevoie de un consult de specialitate oferit de catre medicul dermatolog, acesta fiind sigurul in masura sa ofere diferite variante de tratament, in funtie de necesitati si preferinta pacientului.

Oferim consultatii in dermatologie , consiliere in alegerea tratamentului optim si a produselor cosmetice adecvate, in functie de problemele tenului si necesitati.

TRATAMENTE DERMATOLOGICE

In functie de severitatea leziunilor se apeleaza la diverse scheme de tratament care includ: agenti de curatare, dermatocosmetice care scad inflamatia si reduc cantitatea de sebum, medicatie topica, uneori terapie orala. In cazul cicatricilor si a petelor pigmentare provenite in urma sindromului de hiperpigmentare post-inflamator recurgem la o serie de tratamente:

  • tratament antiacneic: dermabraziune, hidrodermabraziune, extractii, dermionologie
  • dermapen
  • peeling chimic
  • radiofrecventa nanofractionata
  • ser personalizat UNIVERSKIN

Rozacea este o afectiune cronica care include ca si simptome subiective senzatia de tensiune, de piele care strange, arsura, mancarime,etc. Pielea acestor persoane este caracterizata prin toleranta scazuta la factori iritanti endogeni si exogeni.

La fel ca si in cazul celorlalte patologii in primul rand trebuie sa stabilim un program de ingrijire corecta  pentru pielea sensibila: produse de curatare blande, emoliente, topice cu metronidazol sau acid azelaic, uneori terapie orala cu antibiotice pentru fazele acute la care putem asocia tratamente IPL si laser. In clinica noastra puteti beneficia de asemenea de o formula de ser UNIVERSKIN creata in mod personalizat pentru problema dvs.

O fotoprotectie riguroasa este foarte importanta in fiecare caz.

Hiperhidroza reprezinta termenul medical pentru transpiratia excesiva. Unele persoane transpira excesiv la nivelul intregului corp (hiperhidroza generalizata) iar alte persoane transpira excesiv numai in anumite regiuni (hiperhidroza localizata) cel mai frecvent intalnita la axile (hiperhidroza axilara). De cele mai multe ori un deodorant nu este suficient.

Tratamentul cu toxina botulinica tip A este de departe cel mai sugur si eficient tratament impotriva transpiratiei excesive localizate. Toxina este injectata in piele prin glandele sudoripare sub anestezie locala. Toxina botulinica inhiba eliberarea neurotransmitatorului acetilcolina din terminatiile nervoase. Astfel glandele sudoripare nu primesc semnalul si productia de sebum scade. Tratamentul trebuie repetat dupa 6-9 luni chiar mai mult de un an in unele situatii.

In clinica noastra puteti beneficia si de tratamentul afectiunilor cauzate de expunerea excesiva la soare, depistarea alunitelor displazice, dezechilibrele de pigmentare, etc

TE ASTEPTAM IN CLINICA NOASTRA

Dermalift Medical Spa – Clinica dermatologie si estetica medicala
Telefon: 0749 081 172
Email: dermaliftspa@gmail.com
Web: www.dermalift.ro

tratamentul buzelor dermalift