Venus Viva, prima tehnologie medicală din lume care diminuează vizibil aspectul vergeturilor înca de la prima sedință!

De ce Venus Viva este atât de eficient şi cum e posibil ca rezultatele să se vadă de la prima şedinţă?

venus-viva-dermaliftVenus Viva are la bază noua tehnologie de radiofrecvenţă fracţionată, cea mai puternică de pe piaţă, compatibilă cu toate tipurile de piele. E important de ştiut că radiofrecvenţa nanofracţionată tratează pielea în profunzime, ameliorând şi cele mai adânci iregularităţi ale acesteia.

Venus Viva tratează cu succes cicatricile post-acneice tocmai pentru că tratează pielea în interior, în timp ce alte metode eşuează pentru că acţionează la suprafaţa pielii.

Mai mult, spre deosebire de alte aparate care folosesc radiofrecvenţa fracţionată, Venus Viva beneficiază de tehnologia SmartScan, devenind astfel singura metodă de reconstrucţie a ţesutului, care permite terapeutului să controleze ablaţia în timpul tratamentului pentru o eficienţă sporită. În plus, aparatul a fost conceput în aşa fel încât disconfortul pacientului să fie minim.

Cum funcţionează aparatul?

Venus Viva impune un nou concept în industria de beauty: microneedling.  Aplicatorul cu ajutorul căruia se poate realiza tratamentul arată cu un pistol, şi odată ce este poziţionat pe cicatrici, la declanşarea butonului de către terapeut, 160 de pini minusculi „perforează” pielea în acelaşi timp, netezind pur şi simplu ţesutul afectat de cicatrici. Procesul de reconstrucţie al pielii este astfel stimulat din interior.

Ce probleme ale pielii poate trata Venus Viva?

Venus Viva este un aparat medical ultra-performant, de ultimă generaţie, care a fost conceput pentru a realiza diferite tipuri de tratamente si anume:

  • Reducerea vizibila a porilor pentru un aspect uniform
  • Reducerea semnelor de imbatranire pentru un look întinerit si fresh
  • Îndepărtarea iregularităţilor textu rale pentru redefinirea pielii
  • Reducerea cicatricilor post-acneice pentru un ten curat si catifelat
  • Diminuarea liniilor adânci si a celor fine pentru un aspect întinerit
  • Corectarea liniilor din zona gatului pentru a reduce semnele de imbatranire
  • Diminuarea si revitalizarea piei lasate pentru un decolteu ferm