Epilare definitiva

Epilarea cu laser este usor de efectuat. Dureaza aproximativ 5 minute pentru a trata zona bikinilor, axila sau gatul, si aproximativ 15-25 de minute pentru a trata zone mai mari, precum bratele. Laserul nu numai ca elimina parul permanent folosind tehnologie de ultima ora, dar este si cea mai buna solutie de a evita cresterea firelor de par sub piele, atat la femei cat si la barbati. Laserul este mult mai rapid decat orice epilator. Se poate folosi in zone sensibile precum axila, zona genitala, sau nas si urechi.epilare definitiva

Epilarea definitiva se efectueaza in mai multe sedinte, in functie de zona tratata. Laserul actioneaza distrugand radacina firului de par, impiedicandu-l sa mai creasca. Este necesar sa efectuezi o sedinta de intretinere, la cateva luni, dupa epilarea definitiva.

Nu trebuie sa mai treci prin procesul dureros al epilarii cu un epilator sau ceara, mai ales acum cand aceasta metoda de apilare definitiva este atat de eficienta si accesibila. Retine ca epilarea definitiva are rezultate exceptionale pe pielea deschisa, si par inchis la culoare. Rareori metoda functioneaza pe un par foarte deschis la culoare.

Principalul avantaj al tratamentului cu laser este acela ca se poate controla cu exactitate cat anume din stratul de la suprafata pielii este indepartat, ceea ce nu ar fi posibil prin metodele clasice de peeling.

[divider]

tratamente dermalift pret tratament dermalift programare dermalift