GATUL SI DECOLTEUL

Un decolteu frumos face parte din farmecul unei femei si trebuie sa ii acordam atentie la fel ca si fetei. Din pacate aceasta zona este foarte predispusa la formarea de riduri deoarece de-a lungul anilor radiatiile solare distrug componentele raspunzatoare de elasticitatea pielii.

In plus aceasta zona este expusa la mari forte de tractiune in special in timpul sarcinii. Continutul de colagen si acid hialuronic scade iar pielea capata aspect „sifonat”. Femeile care apeleaza la rejuvenarea decolteului par cu multi ani mai tinere.

tratamentul buzelor dermalift

Gatul reprezinta continuarea fetei si este foarte important sa ii acordam atentie ori de cate ori facem un tratament facial. Un gat „zbarcit” arata nepotrivit cu o fata tanara si proaspata si poate trada adevarata noastra varsta sau faptul ca „s-a facut ceva”. Datorita contrastului crescut gatul poate aparea chiar mai imbatranit. Astfel fata si gatul trebuie considerate o singura „unitate estetica”.

Pentru rejuvenarea acestor zone folosim acidul hialuronic si/sau plasma care redau hidratarea iar pentru ridurile fine se poate face o injectare superficiala cu acid hialuronic de umplere.

Pe langa injectabile mai exista cateva terapii care se asociaza:

Exista pe piata o serie de produse dermato-cosmetice pe baza de acid hialuronic dar se pot obtine doar rezultate superficiale. Aceste creme nu pot patrunde in profunzime pentru a crea un efect de volum semnificativ. Adevarata rejuvenare a pielii se poate obtine doar prin injectarea unui acid hialuronic de calitate in derm.

Fiecare tratament se face individualizat in functie de necesitatile fiecarui pacient.

TE ASTEPTAM IN CLINICA NOASTRA

Dermalift Medical Spa – Clinica dermatologie si estetica medicala
Telefon: 0749 081 172
Email: dermaliftspa@gmail.com
Web: www.dermalift.ro

tratamentul buzelor dermalift