TRATAMENTUL MAINILOR

tratamentul buzelor dermalift

Maini catifelate

Mainile, la fel ca si fata reprezinta unul din elementele corpului uman expuse vederii si  de asemenea unul din elementele cele mai afectate de fenomenele de imbatrinire. Fata dorsala a mainilor este cel mai frecvent afectata si  tratamentul de reintinerire se adreseaza  in special acestei zone. Procedurile de rejuvenare ( reintinerire) adresate fetei dorsale a mainilor se adreseaza  atat refacerii structurii pielii prin imbunatairea ei cit si refacerii stratului de  grasime de sub piele.

Mainile noastre sunt al doilea indicator al varstei noastre si de regula ele sunt cele care ne tradeaza varsta. Aspectul tanar al mainilor este dat forma plina, absenta venelor vizibile si a tendoanelor precum si a petelor pigmentare.

Cu timpul pielea isi pierde hidratarea, colagenul, elastina, se subtiaza, pierde tesutul subcutanat iar vasele si tendoanele devin vizibile dand aspectul de maini imbatranite.

TRATAMENTE COMBINATE EFICIENTE

Redati volumul si supletea pielii cu Radiesse. Prin administrarea acestui filler sub piele se reface volumul pierdut, venele si tendoanele nu mai sunt vizibile, in plus pielea supraiacenta este rejuvenata prin regenerarea colagenului si a fibrelor de elastina.

Tratamentul cu Radiesse

Tratamentul IPL este utila pentru reducerea petelor pigmentare si a vaselor mici. In fotorejuvenare fascicolele de lumina intens pulsata este aplicata pe piele si absorbita selectiv de petele pigmentare si vase.

IPL

Rejuvenarea pielii mainilor prin mezoterapie. Cantitati mici de acid hialuronic se injecteaza in piele redand hidratarea si reducand aspectul de „piele incretita”. Este metoda perfecta de profilaxie pentru a preveni imbatranirea mainilor. Poate crea chiar si un efect de volumizare prin repetarea tratamentelor la persoanele mai tinere.

Tratamentul cu acid hialuronic

Radiofrecventa nanofractionata

TE ASTEPTAM IN CLINICA NOASTRA

Dermalift Medical Spa – Clinica dermatologie si estetica medicala
Telefon: 0749 081 172
Email: dermaliftspa@gmail.com
Web: www.dermalift.ro

tratamentul buzelor dermalift