Bioremodelare dermică PROFHILO

Bioremodelare dermică PROFHILO este o abordare inovatoare de întinerire cu ajutorul tratamentelor estetice, cu ţintă directă asupra laxității pielii. Graţie compoziţiei sale, PROFHILO® oferă o dublă acţiune: de bioregenerare (care rezidă din concentrația echilibrată a acidului hialuronic cu masa moleculară mică, ce stimulează producția endogenă de HA) şi efect de fermitate (ca rezultat al acidului hialuronic cu masa moleculară ridicată, ce neutralizează laxitatea pielii și remodelează ţesutul).

PROFHILO® este noul aliat împotriva îmbătrânirii, ce hrănește celulele și redă fermitate pielii pe term lung. Este un produs biocompatibil, compus din acid hialuronic cu un grad înalt de puritate, rezultat în urma biofermentaţiei. Datorită purității ridicate şi absenţei aditivilor,  oferă o mare siguranță, şi, prin urmare, reduce efectele secundare. Tehnologia patentată sa oferă rezultate pe termen lung.

Bioremodelare dermică profhilo

Bioremodelare dermică Profhilo, un tratament revoluționar

Utilizat pentru refacerea fermității și elasticității pielii cu efect de lifting și strălucire. Beneficiile se pot observa atât la persoanele tinere cât și la cele vârstnice. Cea mai frecventă zonă injectată este fața și se folosește o tehnică specială de injectare divizată în 5 puncte ( BIO AESTHETIC POINTS ).

Tehnica BAP (Bio Aesthetic Points), creată și dezvoltată de IBSA, se bazează pe injectarea în 5 puncte, atent selectate pentru a reduce riscurile, asigurând o difuzie maximă a produsului în zona malară și zonele submalare.

PROFHILO® este indicat în special în tratamentul laxității pielii în zonele malare și submalare, fiind injectat în stratul de piele profund. Complexele hibride permit restabilizarea nivelurilor fiziologice ale acidului hialuronic endogen și îmbunătățirea turgescenței pielii. Această tehnică oferă cele mai bune rezultate cu minimum de discomfort și cu maximă siguranță.

Bioremodelare dermică profhilo

Bioremodelare dermică Profhilo oferită de Dermalift Spa Oradea