LIFTING FACIAL – “LIQUID FACE LIFT”

REJUVENAREA FACIALĂ NONCHIRURGICALĂ

Lifting facial lichid reprezintă o tehnică prin care se injectează la nivelul pielii  substanțe cu ajutorul cărora se pot corecta imperfecțiunile apărute odata cu procesul de îmbătranire.lifting facial
Persoanele care prezintă un aspect imbătrânit prematur al feței și nu doresc să apeleze la o operație de lifting chirurgical, pot beneficia de o corecție estetică “fără bisturiu” – lifting facial -, cu o imbunătățire vizibilaă imediat dupa interventție.
Pe masură ce inaintăm în vârstă la nivelul feței se produc o serie de modificări:

  • pielea iși pierde elasticitatea și se zbârcește,
  • sanțurile dintre nas și gură se adâncesc,
  • colțurile gurii coboară,
  • pomeții “se topesc”,
  • cearcănele se accentuează,
  • sprâncenele iși pierd arcuirea naturală și se lasă.

Aceste fenomene sunt urmarea unor procese de degradare a componentelor de la nivelul pielii (acid hialuronic, colagen, elastina, etc), a modificării pachetelor adipoase care ne sustin pielea și care pierzandu-și din volum, gliseaza datorită gravitației și deformează conturul feței.
Aceste modificări pot fi ameliorate prin injectarea unor volumizatoare și fillere din acid hialuronic cu vascozitate diferită în funcție de zona pe care dorim să o tratăm.
Aceste substanțe vor forma stâlpi de rezistență care vor susține componentele feței și vor da volumul și relieful dorit.
Cu ajutorul unui acid hialuronic mai puțin vâscos putem induce o hidratare forțată a pielii iar biorevitalizarea cu extracte bogate in plachete „liftingul vampir” stimuleaza formarea colagenului endogen.
La acest lifting lichid contribuie și neuromodulatorii (toxina botulinica) care relaxează musculatura imbunătățind aspectul ridurilor dinamice (de expresie).
La Dermalift Medical Spa tratamentele de reîntinerire cutanată se adaptează nevoilor fiecărui pacient în parte, specialiștii nostri putând alege combinația potrivită între substanțe de umplere și hidratare și tehnologia bazată pe aparatura existentă în dotare.
Procedurile trebuie repetate la aproximativ un an dar injectările repetate duc la creșterea duratei de păstrare a substanțelor în tesuturi.

Dr. Raluca Pop
Medic estetica medicala
Mobil: 0749 081 172