Terapia PRP (Lifting vampir)

prin terapie de bioregenerare cu extracte autologe de plasma bogata in plachete („Lifting Vampir”; rejuvenare faciala prin tehnica „Dracula”)lifting vampir

Tratamentul implica trombocitele recoltate din sânge propriu al pacientului, în scopul de a le injecta în zonele de piele cu probleme, începând cu extragerea de o cantitate minimă de sânge al pacientului. Aceasta este apoi plasat într-o centrifugă care separă celulele rosii din sange de plasma cu trombocite. Trombocitele conțin un conținut ridicat de „factori de creștere” – proteine care ajuta la vindecarea tesuturilor vatamate sau a pielii deteriorate. La re-injectare trombocitele elibereze factori de creștere care determină celulele din jur pentru a prolifera, la rândul său stimuleaza regenerarea, creșterea de volum și de întinerire a pielii.

La baza acestei tehnici de bioregenerare stau hormonii de crestere si celule stem pe care ii avem depozitati in sangele periferic si celulele stem adulte din sangele periferic.

Procedura lifting facial sau lifting vampir consta in recoltarea unei cantitati de sange periferic din care dupa centrifugare se obtine plasma imbogatita in hormoni de crestere si celule stem. Aceste extracte se vor injecta ulterior in zonele in care dorim sa obtinem bioregenerarea.

Indicatiile proceduri :

  • reintinerirea faciala
  • stergerea ridurilor
  • regenerarea parului
  • terapia vergeturilor
  • terapia plagilor atone
  • terapia cicatricilor

Tratamentul presupune un numar de 3-4 sedinte la intervale variabile de timp, intre 1 si 3 luni.

In bioregenerarea faciala sunt necesare 1-2 sedinte anuale de intretinere, dupa efectuarea terapiei de initiere.