Intraceuticals – Secretul vedetelor de la Hollywood

Intraceuticals

Cuplu favorit monden Channing Tatum si Jena Dewan au aratat perfect pe Covorul Rosu in acest an. 

”Prin Intraceuticals am gasit metode care sa ma ajute si de aceea exista Intraceuticals…m-a schimbat” declara actorul Channing Tatum.

”Am calatorit mult si ca actrita am acumulat mult stres, mai ales pielea mea, tratamentul Intraceuticals e o salvare. Pielea mea, efectiv, straluceste cu ajutorul acestuia. Va multumesc”spunea Jenna Dewan Tatum despre tratament.

In spatele scenei la Golden GlobesJhizet Panosian, make up artist pentru vedetele de sex masculin, ne impartaseste o poza cu sistemul Intraceuticals pe care-l numeste “R2D2”.

“Iubesc sa lucrez cu produsele Intraceuticals deoarece observ rezultatele imediat la toti clientii mei. Pielea este mai hidratata, aspectul general al pielii este imbunatatit iar make-up-ul se aseaza mai bine pe fata. Este o necesitate pentru mine!”

Jhizet este un make up artist orientat catre clientele masculina de la Hollywood, din industria showbizz-ului si lucreaza cu clienti precum Matthew McConaughey, Lenny Kravitz, Robert Redford, Michael Fassbender, Quentin Tarantino si multi altii.  

Ce este Intraceuticals?

Este tratamentul facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume. Este un sistem revolutionar noninvaziv destinat ridurilor care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox, acid hialuronic.