Peeling facial – reprezinta metoda de reintinerire a fetei ce consta in aplicarea unei substante chimice care curata pielea de celule moarte si stimuleaza regenerarea celulara. Procedura de peelingul facial conceputa pentru a curata pielea de imperfectiuni cum ar fi ridurile fine, petele cauzate de expunerea la soare si leziunile cauzate de acnee.peeling facial

Scopul acestei proceduri este de a distruge si indeparta, intr-o maniera controlata si sub supravegherea specialistilor, partile degradate ale tegumentului, pentru a permite accelerarea procesului de regenerare al pielii. Substantele chimice folosite fac parte din categoria celor exfoliante. De asemenea, substantele chimice folosite in cadrul procedurii difera intre ele in functie de profunzimea efectiva a actiunii, precum si in functie de natura chimica a solutiei pe care o au la baza.

Peelingul se poate efectua pe toata fata sau pe o anumita portiune a ei si consta in indepartarea unui strat de piele, dand la iveala unul nou.

Indicatiile terapeutice:

  • reintinerirea tenurilor fotoimbatranite,
  • tratament anti-rid,
  • tratamentul acneei,
  • cicatrici post-acnee,
  • seboree,
  • terapia pigmentarilor cutanate.

Cum se desfasoara o sedinta de peeling facial?

Se aplica produsul pe piele, acesta producand un efect chimic “de ardere” asupra straturilor de piele ale dermului sau ale epidermei, in functie de tipul de peeling efectuat. Celulele vechi sunt deteriorate, fiind declansat procesul de regenerare celulara. Dupa peeling, pielea are aspectul uneia care a fost arsa de soare.

Odata ce este indepartat stratul de piele moarta, pielea devine mai luminoasa, mai fina si mai neteda. In cazul peelingului profund, ridurile sunt atenuate vizibil. Rezultatele acestui tip de peeling este de-a dreptul surprinzator, unele persoane care l-au facut afirmand chiar ca pielea lor arata ca atunci cand aveau cu 10 ani mai putin.

[divider]

tratamente dermalift pret tratament dermalift programare dermalift